Op deze blog deel ik materiaal dat ik zelf maak voor mijn eigen klas, met andere leerkrachten.

woensdag 9 augustus 2017

Inspiratie: Prezi info-avond voor ouders


Tijdens de eerste week van het nieuwe schooljaar nodigen we de ouders uit op een info-avond.  Sommigen maken voor de eerste keer kennis met mij, anderen kennen mij al maar komen om te luisteren naar mijn manier van werken.

We hebben op onze school van elke klas 3 klassen in de lagere school en deze werken parallel.  Daarom hebben we een Prezi gemaakt zodat we een aantal zaken zeker op dezelfde manier vertellen en ouders dus ook correct zijn ingelicht.


 • De Prezi vinden jullie hier

10 opmerkingen:

 1. Hallo Lieve, ik vind jouw presentatie echt super. Is er ook een mogelijkheid om jouw presentatie te gebruiken en dit aan te passen voor mijn klas? Ik begrijp zeker als je dit liever niet doet uiteraard. Vriendelijke groetjes, Virginie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Virginie,
   je mag mijn presentatie gerust namaken maar ik kan onmogelijk de presentatie aanpassen voor jou. Ik ben nu volledig voor mijn eigen klas bezig. Alvast veel succes!

   Verwijderen
 2. Beste,

  Zou je eventueel je prezi kunnen delen zodat wij deze eventueel kunnen aanpassen naar eigen klas. Het is namelijk echt een super mooie prezi!

  Met vriendelijke groeten
  Chloé Leysen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet of het hiermee lukt maar ik heb een kopie gemaakt van mijn prezi en hiervan een link genomen: https://prezi.com/view/VUKWuXmryFp2CthSh3Fr/

   Verwijderen
 3. Spijtig genoeg lukt het hier niet mee. Je moet het ergens in je instellingen aanpassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gevonden op het internet: Geen milieu onvriendelijke handout, maar een Prezi link versturen, kan eenvoudig door het juiste email adres in te vullen (“Add people”). De ontvanger krijgt dan een email van Prezi met een link waarmee ze de Prezi kunnen bekijken of bewerken. Dit laatste is afhankelijk van hoe jij het aangeeft als je het email adres invoert:

  Als je voor viewer kiest, kan de ontvanger de Prezi bekijken. Als je voor editor kiest (werkt alleen als de ontvanger een eigen Prezi account heeft), wordt de Prezi automatisch in het Prezi account van de ontvanger geplaatst en is de Prezi gelinkt. Alle wijzigingen die jij of de ontvanger van editor link doorvoert, zijn zichtbaar in beide accounts. Je kunt zelf bepalen wanneer je de ontvanger(s) van de link geen toestemming meer wilt geven. Je kunt ze dan eenvoudig verwijderen (“Remove from Prezi”).

  Met vriendelijke groeten,
  Chloé Leysen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, ik vind hem ook super mooi. Als je wil, mag je hem ook altijd met mij delen: stefanie.lefevre@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen