Op deze blog deel ik materiaal dat ik zelf maak voor mijn eigen klas, met andere leerkrachten.

vrijdag 31 juli 2020

Nieuw! Kalender thema cactus

Omdat er heel veel vraag naar was ben ik toch maar begonnen aan een nieuwe themakalender.  Deze keer eentje met cactussen.  Zoals ik het nu aanvoel heb ik ook even genoeg van kalenders aanpassen en maken.
Ik hoop dus dat er voor iedereen iets bij zit wat kan dienen en anders is het misschien een idee om zelf eens iets in elkaar te steken.

Ik werk met InDesign van Adobe en ik besef ook dat dit een heel duur programma is.  Toch wil ik even aanraden om een kijkje te nemen bij Canva.  Mijn leerlingen hebben hier al heel toffe zaken mee gemaakt, het is zeer gebruiksvriendelijk voor een startende vormgever.

Hieronder de afbeeldingen van de twee kalenders met cactussen:Hier kan je de bestanden downloaden:

5 opmerkingen:

 1. In ieder geval heel erg bedankt al voor de versies die je maakte. Ik wil wel eens zelf aan de slag gaan. Heb jij een bepaalde website die jij gebruikt om rechtenvrije prenten te downloaden? Of haal je gewoon prenten van internet?

  ALvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Rebecca,
   Sommige zaken koop ik op Etsy, andere op The Hungry JPEG en nog andere haal ik inderdaad van het internet. Meestal bewerk ik de afbeeldingen van het internet nog in photoshop.
   Groeten,
   Lieve

   Verwijderen
 2. Hi! Maak je ook weer één voor het volgende schooljaar? :)

  Groetjes,

  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super dat je deze elk jaar terug maakt! Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen